Page 20 - GlutenFRI 0121
P. 20

Årets glutenfrie konditori 2020



                                                                                - Mi e i ekstase, Heidi Ose-Madsen fra
                                                                                Spisekroken i Evje jubler over prisen.
                                                                                Her står hun med søstrene Linda til
                                                                                venstre og Anne Grete til høyre.
































          Spisekroken Evje:


          – For oss handler hverdagen om å glede andre, med
          god mat og bakevarer samt en god opplevelse når
          kunden er innom oss. Vi har lagt merke til at mange med
          glutenintoleranse føler seg til bry og kvier seg for å spørre.
          Slik skal det ikke være, sier daglig leder Heidi Ose-Madsen i
          Spisekroken Evje i Setesdal.                                          Juryens begrunnelse:

                                                                               SPISEKROKEN EVJE i Evje tildeles prisen
                                                                               for Årets glutenfrie konditori for
          Bakeriutsalget med kafé og catering, star-  stadig nye glutenfrie oppskrifter,   deres gode, glutenfrie tilbud og det
          tet opp i 2012, og Heidis mann og søstre er   og innen kort tid vil vi ha egenpro-  store engasjementet de utviser på det
          også engasjert i driften.         duserte boller, pizzaboller, hardan-  glutenfrie området. Spisekroken tilbyr
           – Det er viktig for oss å møte kundene   gerlefser m.m.  Dette er noe vi vir-  et rikt utvalg av glutenfrie bakevarer.
          med positivitet og vise at glutenintole-  kelig brenner for, forteller Heidi   De har alltid glutenfrie ferskvarer
          ranse ikke er noe problem. Det er skikkelig   Ose-Madsen.
                                                                              tilgjengelig, og ellers mye på frys.
          moro når man ser gleden hos kunden når   De har merket at mange turister   Glutenfrie brød, kaker, lefser og på-
          vi forteller de om alle de ulike produktene   og hyttefolk kommer innom nett-  smurte baguetter er noe av det man
          vi har, og at vi med glede skal lage mat og   opp på grunn av de glutenfrie pro-  kan få kjøpt der. Det er tydelig skiltet
          bakevarer som er glutenfritt.     duktene.
                                                                             og lett å se at de har et glutenfritt
           Hovedleverandøren vår er Moseid    – Det å vinne denne prisen er rett
          bakeri, men etter hvert så vi fort at det   og slett helt rått. Vi er så ydmyke,   tilbud. De har i tillegg en svært positiv
          var et stort behov for glutenfrie produkter.   stolte og veldig takknemlige. Dette   innstilling og er imøtekommende og
          Målet vårt har hele tiden vært å få tak i   gir oss en skikkelig boost og mot-  serviceinnstilte. En stor honnør til
          gode og smakfulle produkter av god kva-  ivasjon til å skape og utvikle nye   Spisekroken for deres satsing på lekre,
          litet. Det resulterte i at vi begynte å pro-  glutenfrie produkter, sier daglig   glutenfrie bakevarer, og for deres
                                                                            ønske om å glede alle kunder.
          dusere noen glutenfrie produkter selv, slik   leder Heidi Ose-Madsen.
          som smultringer, potetlefser, sveler, krum-
          kaker, kakemenn og pikekyss. Vi utvikler   Hjemmeside: spisekrokenevje.no


         20   Nr. 1/ 2021
   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25