Page 20 - GlutenFRI 0121
P. 20
Årets glutenfrie konditori 2020
- Mi e i ekstase, Heidi Ose-Madsen fra
Spisekroken i Evje jubler over prisen.
Her står hun med søstrene Linda til
venstre og Anne Grete til høyre.
Spisekroken Evje:
– For oss handler hverdagen om å glede andre, med
god mat og bakevarer samt en god opplevelse når
kunden er innom oss. Vi har lagt merke til at mange med
glutenintoleranse føler seg til bry og kvier seg for å spørre.
Slik skal det ikke være, sier daglig leder Heidi Ose-Madsen i
Spisekroken Evje i Setesdal. Juryens begrunnelse:
SPISEKROKEN EVJE i Evje tildeles prisen
for Årets glutenfrie konditori for
Bakeriutsalget med kafé og catering, star- stadig nye glutenfrie oppskrifter, deres gode, glutenfrie tilbud og det
tet opp i 2012, og Heidis mann og søstre er og innen kort tid vil vi ha egenpro- store engasjementet de utviser på det
også engasjert i driften. duserte boller, pizzaboller, hardan- glutenfrie området. Spisekroken tilbyr
– Det er viktig for oss å møte kundene gerlefser m.m. Dette er noe vi vir- et rikt utvalg av glutenfrie bakevarer.
med positivitet og vise at glutenintole- kelig brenner for, forteller Heidi De har alltid glutenfrie ferskvarer
ranse ikke er noe problem. Det er skikkelig Ose-Madsen.
tilgjengelig, og ellers mye på frys.
moro når man ser gleden hos kunden når De har merket at mange turister Glutenfrie brød, kaker, lefser og på-
vi forteller de om alle de ulike produktene og hyttefolk kommer innom nett- smurte baguetter er noe av det man
vi har, og at vi med glede skal lage mat og opp på grunn av de glutenfrie pro- kan få kjøpt der. Det er tydelig skiltet
bakevarer som er glutenfritt. duktene.
og lett å se at de har et glutenfritt
Hovedleverandøren vår er Moseid – Det å vinne denne prisen er rett
bakeri, men etter hvert så vi fort at det og slett helt rått. Vi er så ydmyke, tilbud. De har i tillegg en svært positiv
var et stort behov for glutenfrie produkter. stolte og veldig takknemlige. Dette innstilling og er imøtekommende og
Målet vårt har hele tiden vært å få tak i gir oss en skikkelig boost og mot- serviceinnstilte. En stor honnør til
gode og smakfulle produkter av god kva- ivasjon til å skape og utvikle nye Spisekroken for deres satsing på lekre,
litet. Det resulterte i at vi begynte å pro- glutenfrie produkter, sier daglig glutenfrie bakevarer, og for deres
ønske om å glede alle kunder.
dusere noen glutenfrie produkter selv, slik leder Heidi Ose-Madsen.
som smultringer, potetlefser, sveler, krum-
kaker, kakemenn og pikekyss. Vi utvikler Hjemmeside: spisekrokenevje.no
20 Nr. 1/ 2021