Page 31 - GlutenFRI 0121
P. 31
Lisensiert av
Knekkebrød
Ca. 12 stykker
100 g Møllerens Grov eller
100 g Møllerens Fin melblanding
100 g glutenfri havregryn
50 g linfrø
50 g solsikkekjerner
1 ts salt
2,5 dl vann
3 ss olje
SLIK GJØR DU:
1. Bland alle de tørre ingrediensene,
HVOR MANGE ER DET AV HVER? og rør sammen med vann og olje.
2. Hell deigen ut på en bakeplate med
bakepapir, og bruk en slikkepott eller
lignende til å smøre den jevnt utover
hele platen.
Pass på at deigen blir jevnt fordelt,
om ikke kan den bli brent noen steder.
3. Stek knekkebrød midt i ovnen på
150 °C i 10 minutter. Ta platen ut
og bruk et pizzahjul til å dele opp
i passe størrelse.
Sett platen tilbake i ovnen og stek
videre i 45-50 minutter eller til
knekkebrødene er gylne og sprø
(avhengig av ovn).
Tips
Knus knekkebrødene og bruk
de som müsli på yoghurt.
Fra februar finner du Møllerens glutenfrie melblandinger
i FRI-FOR hyllen i COOP-butikker!
mollerens.no
glutenFRI 31