Page 31 - GlutenFRI 0121
P. 31

Lisensiert av



                                                                        Knekkebrød



                                                                                           Ca. 12 stykker

                                                                           100 g   Møllerens Grov eller
                                                                            100 g  Møllerens Fin melblanding
                                                                           100 g   glutenfri havregryn
                                                                           50 g     linfrø
                                                                           50 g     solsikkekjerner
                                                                           1 ts     salt
                                                                           2,5 dl   vann
                                                                           3 ss     olje


                                                                        SLIK GJØR DU:

                                                                        1.  Bland alle de tørre ingrediensene,
 HVOR MANGE ER DET AV HVER?                                                 og rør sammen med vann og olje.
                                                                        2.  Hell deigen ut på en bakeplate med
                                                                            bakepapir, og bruk en slikkepott eller
                                                                            lignende til å smøre den jevnt utover
                                                                            hele platen.
                                                                            Pass på at deigen blir jevnt fordelt,
                                                                            om ikke kan den bli brent noen steder.

                                                                        3.  Stek knekkebrød midt i ovnen på
                                                                            150 °C i 10 minutter. Ta platen ut
                                                                            og bruk et pizzahjul til å dele opp
                                                                            i passe størrelse.
                                                                            Sett platen tilbake i ovnen og stek
                                                                            videre i 45-50 minutter eller til
                                                                            knekkebrødene er gylne og sprø
                                                                            (avhengig av ovn).



                                                                              Tips


                                                                               Knus knekkebrødene og bruk
                                                                               de som müsli på yoghurt.








       Fra februar finner du Møllerens glutenfrie melblandinger
                  i FRI-FOR hyllen i COOP-butikker!







                              mollerens.no



                                                                                                     glutenFRI  31
   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36